maanantai 26. syyskuuta 2016

Karnaluks - toista kertaa.

Mitä Tallinnan reissu on ilman Karnaluksia? Ei mitään. Jopa mieheni sanoo näin. Hän lupautuikin kiltisti pitämään ostoskoria ja sanoi, että 100 euroa on maksimi kulutettava euromäärä. Joo, ei pelkoa! Kallein lankakerä maksoi 2,41 euroa ja napit olivat 10 snt kappale :) Jäin siis kauaksi tästä 100 euron takarajasta.

Ostin maltillisesti lankoja, sillä niitä on kotona aika paljon. Enkä osta "turhia" lankoja. Ostan (melkein) aina vain suunniteltuihin projekteihin. Joskus suunnitelmia kyllä on enemmän kuin aikaa.. ja laatikot voi vähän pursuilla lankakeristä. Kyllähän kaikki neulojat tämän tunteen tietää! ;)

Ostin nyt uusia lankatuttavuuksia. Viimeksi ostin Madame Tricote Parisin lankoja, joista tykkäsin kovasti. Nyt ostin saman merkin lankoja, mutta Merino Gold 200 ja Cashmere Goldia. Merino Gold 200 on 60 % villaa ja loppu on akryyliä. Puikkosuositus oli 4,5 -5, joten valmista taitaa tulla aika nopeasti. Cashmere Gold sisälsi 55% villaa, 5 % kasmiria ja 40 % akryyliä. Tässä puikkosuositus oli hieman pienempi ja 100 g lankaa on 320 metriä lankaa. Aika riitoisaa lankaa!  Ostin Nevada nimistä lankaa italialaiselta Filati Cervinialta. Tämä oli villa-akryylisekoitetta ja hirveän pehmeää. Nämä lankgat taitaa mennä vauvjojen vaatteisiin yms. Tosin, mieskin haluaa pipon juuri tästä langasta! Onko kellään kokemuksia näistä langoista?

Vinkki Karnaluksiin menijöille. Jos ostat samaa lankaa 1-9 kpl, on hinta hieman kalliimpi kuin jos ostat yli 10 kpl samaa lankaa. Olin luullut tämän tarkoittavan aina SAMAA lankaa, eli samaa väriäkin. Kassalla kuitekin huomasin, että olin saanut kaikki Nevada -langat edullisemmalla hinnalla, vaikka vain harmaata väriä oli 10 kpl ja muita värejä ostin yksittäin. Ei huono!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti