sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Karnaluks

Talvilomalla käytiin rentoutumassa Tallinnassa. Minullehan se tiesi käyntiä Karnaluksiin. Paljon olin siitä kuullut ja halusin päästä sen näkemään. Karnaluks oli ihan kävelymatkan päässä Tallinnan keskustasta. Reitti sinne oli helppo - suoraa tietä. Onneksi oli Karnaluksin osoite kuitenkin mukana, sillä talon edessä ei sen suurempia kylttejä ollut. Pienten porraskäytävien takaa kuitenkin löytyi iso halli, joka oli täynnä lankoja!


Karnaluks oli mahtava! Siellä oli lankoja, nappeja, askartelutarvikkeita, pitsejä, kankaita, ompelutarvikkeita ja vaikka mitä! Olin ennakkoon tehnyt pientä listaa, että mitä sieltä aion ostaa. Ostinkin kasan nappeja, hintaa oli noin seitsemän senttiä kappale, plus vero. Vero oli 20 % Lankoja oli ihan hirveästi! Ne oli lajiteltu suurinpiirtein koostumuksen mukaan. Ostin Madame Tricote Paris merkin Merino Gold lankaa kymmenen kerää. Kun osti vähän enemmän, niin kappalehinta laski. Nämä maksoivat 15 e + vero. Ei huono!!


Mieleeni jäi kuitenkin vielä kaivelemaan samasta langasta eräs toinen väri. Joten eikun seuraavana päivänä takaisin lankaparatiisiin. Jukka jäi viereiseen sporttibaariin bisselle, joten sain itse rauhassa haahuilla ympäriinsä. Tällä kertaa mukaan tarttui lankoja ja kasa nappeja :) Nyt kelpaa!


1 kommentti: