keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukortit

Varmaan kaikki on saanut jo joulukortin, joita tänä vuonna lähettelin. Suunnittelin kortteja aika kauan. Tein kortteja kolmisenkymmentä, joten mallin pitää olla tarpeeksi yksinkertainen liukuhihnatyöhön - mutta näyttävä silti! Onnistuinko?


Korttien sivussa on Hyvää Joulua -tekstillä varustettua kartonkia, jonka pitsinauha erottelee korttipohjasta. Oikeassa yläreunassa on muutama helmi ja alhaalla vanerinen joulukoriste. Helmet olivat valmiissa teippipaperissa, mutta ne piti erikseen leikata siitä irti. Huh huh! Se oli kunnon pikku väkertämistä!


Unohdin ottaa kuvan kaikista korteista, kun ne olivat valmiina. Muistin ottaa kuvat vasta, kun niitä jo kuoriin laittelin. Muutama pääsi siis kuvaan, niin sain ikuistettua kortin!


Inhottavinta joulukorttien lähettämisessä on osoitteiden kerääminen. Osan osotteista olen tallentanut näppärästi Omaan Fonectaan. Osoitekirja päivittyy vielä, kun ihmiset muuttavat. Kuitenkaan kaikkien osoitteita ei sieltä löydy ja aina joutuu muutaman kysyä. Tänä vuonna otin jokaisesta kirjekuoresta valokuvan. Nyt mulla on ensi vuotta varten osoitteet valmiina, myös niiden joita fonectasta ei löydy. Kunhan he eivät muuta :D


Kirjekuoret koristelin vielä joulutarroin.

3 kommenttia:

  1. Käytin itse samanlaista joulutekstipaperia... ;) (http://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/2015/11/neulojan-joulukortit.html) Kauniita on. (:

    VastaaPoista