lauantai 28. huhtikuuta 2018

Raymond -villapaita

 
Ennen meidän pojan syntymää mulla oli runsaasti aikaa neuloa, joten käsitöitä tuli tehtyä valmiiksi tulevia tapahtumia varten. Siskonpojalle neuloin samanlaisen paidan kuin omalle pojalle olin syksyllä neulonut. Tämä Klompelompen Raymond -malli on mielestäni ihana. Mietin jopa, jos miehellekin tämän saman mallin neuloisi..
 
 
Tästä paidasta tuli vaan aika suuri, joten katsotaan milloin siskonpoika kasvaa tämän paidan mittoihin. Oman pojan paitakin on vielä suuri, joten ehkä paidat voivat olla samaan aikaan sopivia? Ehkä nämä olisi ensi talvena sopivan kokoisia, eihän villapaitoja kuitenkaan kesällä tarvitse! Ainakaan toivottavasti. ;)

 
Valkoinen paita on siis meidän pojan, ja siitä voi lukea enemmän täältä. Tämä vaaleansininen on serkkupojan paita. Tämä paita on tehty Novitan Nalle -langasta 3,5 mm puikoilla ja resorit hieman pienemmillä puikoilla. Lanka on tosi vanha, sillä se oli 150 g kerä, kun nykyään Nallelangat on 100 g keriä. Mikäli oikein muistan, olen tämän kerän saanut joskus isoäidiltäni. Joskus kivoja lankakeriäkin häviää lankavarastojen pohjille!
 
 
Malli: Raymond -villapaita lapselle
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm ja 3,5 mm
Napit: eBay
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti