lauantai 1. heinäkuuta 2017

Ristiäislahja

Huh, kun aika on mennyt nopeasti, enkä ole ehtinyt päivittelemään blogia. Käsitöitä on kyllä tullut tehtyä, mutta niiden kuvaaminen ja blogitekstien kirjoittaminen on ollut haaste. Neuloin ja virkkasin siskon pojalle toukokuussa pienen lahjan. Voisin nyt esitellä sen.


Lahjassa oli tietenkin Novitan ohjeella tehty Nalle. Samanlaisen nallen sai isosiskokin omissa ristiäisissään pari vuotta sitten, niin piti pienemmällekin tehdä sellainen. Nalle on virkattu 7 veljestä langasta ja omasta päästä tein vielä kravaatinkin nallelle. Pitihän se tunnistaa pojaksi!


Neuloin villahousut Novita Wooolista ja ohjeena oli Go'klompen housut kirjasta Klompelompe. Villahousuja on jotenkin vaikea tehdä, kun sitä istuvuutta on vaikea arvioida. Ehkä nämä housut menee syksyllä pienelle, tai sitten ei :D Ehkä niitä tarvitaan kylmissä kesäilloissa! Samasta kirjasta tein Lentäjänlakin, jonka koristelin nalle -napeilla. Tämä malli oli suloinen ja mielestäni sopii hyvin pikkupojille. Käytinkin tämän sävyisen Novita Woolin loppuun ja neuloin vielä toisen lakin varastoon :)


Koukku: 3,5 mm
Lanka: Novita 7 veljestä


Malli: Go'Klompen housut ja Lentäjänlakki
Puikot: 3,00 mm
Lanka: Novita Wool

2 kommenttia: