torstai 5. toukokuuta 2016

Miesten villasukat

Olen viime aikoina täydentänyt mun valmista "villasukkavalikoimaa". Laatikossa on paljon naisten sukkia, mutta miesten sukkia ei lähes lainkaan. Naisten sukkia on kivempi neuloa, kun naisille saa tehtyä ihania tyttömäisiä pitsejä ja palmikoita. Päätin kuitenkin tehdä pitkästä aikaa miesten sukat.


Lankalaatikosta löytyi pari kerää vanhaa Nallen Luontopolku joulupuu -lankaa. Tein sukat 3o2n -joustinneuleena ja jatkoin joustinta myös sukan päälle. Näistä tuli ihan kivat perussukat. Nyt on miesten sukatkin valmiina, jos lahjaksi pitää johonkin viedä yllättäen :)


Malli: Perussukka
Lanka: Novita Nalle Luontopolku Joulupuu
Puikot: 3,5 mm

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköiset. (: Mulla oli tässä miestensukka-asiassa viime joulun alla iso poikkeus, kun on kolme isoveljeä ja mies ja isäpuoli, velipuoli, appiukko ja mitä näitä nyt on... Niin tuli tehtyä kerrankin aimo kasa miestensukkia jouluksi. Eipä tarvi tänä vuonna tehdä! Nyt on ollut vähän hiljaisempaa mutta itse asiassa nyt on vaihteeksi miesten sukat seuraavaksi tulossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kylläpäs sun elämässä miehiä riittää!! :D mä vaan jotenkin tykkään enemmän tehdä naisten sukkia, mutta miesten sukat ovat helpommin "aivot-nurkkaan" -projekteja, kun ei tartte pitsejä vääntää!

      Poista