lauantai 14. toukokuuta 2016

Lisää lankoja!

Joskus on vaan pakko.. tarttua tarjoukseen ja tilata lisää lankoja! Varmaankin ihan tuttu tunne! Lankoja löytyy kotoa vaikka millä mitalla, mutta tämähän oli ihan erillaista! Lankamaailmassa ja niiden verkkokaupassa on bambu-langat tarjouksessa, joten pitihän sitä muutama kerä ostaa. Tilaus tuli ihan kahdesssa päivässä. Lisäksi postin mukana tuli nappeja, joita tilasin ebaystä vähän aikaa sitten. Vielä toinen nappipaketti on matkalla!


Kevään Kotiliesi käsityö lehdessä oli aivan ihana mekko, mutta siihen ei mun suosimat villalangat sovellu. Tajusin heti hetkeni koittaneen, kun näin tämän tarjouksen! Nyt on siis puuvillamekko kesäksi jo puikoilla!


Toisessa kuvassa on miehen tuomat tuliaiset Prahasta. Kyllä mies vaimonsa tuntee! :) Oli kaverinsa kanssa etsiskellyt Prahasta lankakauppoja, jotta vaimo pysyy tyytyväisenä. Sain siis kerän merinovillalankaa ja nappeja. Hyvä Jukka!

2 kommenttia:

  1. Oi, kesämekko kuulostaa mukavalta. Itse en ole raaskinut viimekesäisen paidan jälkeen aloittaa mitään suuritöistä. Pitäisiköhän kehitellä jotain... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret työt on siitä kivoja, ettei heti lopu työ kesken! Joskus tuntuu, et villasukat valmistuu liian nopsaa ;)

      Poista