keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Lankoja, lankoja, lankoja!

Parisen viikkoa sitten Citymarketissa oli mammuttimarkkinat. Siellä oli Novitan Suomalainen villasukkalanka tarjouksessa. Mukaan lähti neljä kerää kympillä. Seuraavalla viikolla ilmestyi Novitan Sukkalehti, joten pääsin heti kokeilemaan uusia lankoja. Ihastuin Suomalaiseen sukkalankaan täysin! Värisävyt olivat ihania, joten kävin ostamassa vielä lisää lankoja. Nyt olenkin tehnyt sekä villasukat, lapaset ja aloittelen villatakkia.


Sukkalankaa on helppo neuloa ja tulee tasaista jälkeä. Tykkään kovasti! Tällä hetkellä tämä on kyllä ehdottomasti lempilankani! Lehti ja lanka olivatkin mulla mukana reissussa Lissabonissa. Lentokentällä neuloessa sainkin opastusta paikalliselta rouvalta, joka opetti mulle sukan varren neulomista kahdella puikolla! En ole vielä ehtinyt kokeilla tekniikkaa, mutta pitää ehdottomasti kokeilla!

Tänään kävin Suomalaisessa kirjakaupassa ja mukaan tarttui alennuksesta Suloisimmat villasukat -kirja. Kirjaan en ole ehtinyt vielä tutustua, mutta selailemalla vaikutti olevan kauniita malleja!


Matka jatkui tänään lankamaailmaan, josta kävin ostamassa villalankoja syksyn töihin. Nyt kaapit kyllä pursuaa langoista! Onneksi tulee syksy, niin voi käpertyä sohvalle puikkojen vierelle ja ehkäpä nauttia lasillisen glögiä!


2 kommenttia: