tiistai 23. syyskuuta 2014

Smoothieita!

Vaikka meidän häistä on nyt kulunut jo puolisentoista kuukautta, saatiin me vielä yksi häälahja. Mummi ja vaari ilahdutti meitä smoothie-koneella ja smoothie-kirjalla. Oltiin mietitty semmosta konetta häälahjalistalle, mutta sitten lopulta se jäi pois. Jukka vielä jälkeenpäinkin pohti, että tuommoinen kone olisi ollut kiva!


Mummilta saatu kirja oli ihan huippu. Selkeät ohjeet ja erittäin hyvännäköisiä juomia! Varsinkin jälkiruuat saivat veden kielelle.. Niitähän piti sitten heti kokeilla..


Sunnuntaina tehtiin yhdessä terveellinen iltapala. Kuningatarmarjasekoitus löytyi pakkasesta. Vähän banaania mukaan ja namnam! Laite oli helppo käyttää ja mukana tuli kaksi sekoitusastiaa, joihin sai vielä omat korkit. Eli saatiin molemmat näppärästi omat smoothiet. Eilen tehtiin välipalaksi jäätelöä daimilla, että tuli jälkiruokapuoltakin kokeiltua. Hyvä puoli tässä laitteessa on , että Jukka innostui tästä täysin ja eilen hän valmisti iltapalan meille :) Eiköhän tästä saada vielä useita hyviä ja terveellisiä iltapaloja meille!


Sain Jukalta huomenlahjaksi ompelukoneen ja nyt sekin on siis käyty valitsemassa ja ostamassa. Koneella korjasinkin heti Jukan hengailuhousut. Nyt pitää vaan päästä kangaskauppaan niin pääsee taas harjoittelemaan koneen käyttöä, jotta jälki taas kehittyisi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti