maanantai 26. helmikuuta 2018

Go'klompen villasettiKlompelompe ihania neuleita lapsille -kirjasta löytyy ihanat ohjeet Go'klompen takkiin, pipoon, lapasiin ja housuihin. Tein tämän setin pikku pojallemme. Lankana on Adlibriksen Baby Merino. Lanka on pehmeää ja todella riittoisaa. Mielestäni tämä sopii todella hyvin pienten lasten neuleisiin. Lisäksi lanka on todella edullista!

Valitsin vähän eri sinisen sävyt eri malleihin. Pipon ja lapaset tein tumimmasta sinisestä, villahousut hieman vaaleammasta ja villatakin vaaleansinisestä. Kaikki paitsi lapaset koristelin puisilla napeilla.


Tein kaikki paitsi villahousut tarkasti ohjeen mukaan. Villahousujen ohjetta sovelsin. Yhdistin Go'klompen pintakuvioinnin Kuopus-housuihin, jonka ohje löytyy Klompelompe neuleita koko perheelle -kirjasta, Tässä mallissa on kivempia yksityiskohtia, jotka halusin neuloa. Ohjeeseen muutin vain sivuraidan kuvioinnin. Vaikka silmukat laskin menevän yhteen villatakissa ja housuissa, on housut vähän suurempaa kokoa kuin villatakki. Toisaalta tein sekä housihin että takkiin pari senttiä pidemmät lahkeet ja hihat, jotta setti menisi vähän kauemmin pienen päälle.


Malli: Go'klompen takki, pipo, tumput ja housut
Lanka: Adlibris Baby Merino
Puikot: 3 mm ja 2,75 mm
Napit: eBay

1 kommentti: