lauantai 11. marraskuuta 2017

Vauvalahja

Viime aikoina on tullut neulottua näitä pienen väen sukkia ja tumppuja. Tämä setti meni kaverini Babyshower -juhliin lahjakasi.Flying Tigerista löysin syksyn aikana kivoja Handmade -tarroja ja nauhoja, joilla tätäkin lahjapakettia koristin. Paketissa on tumput, villasukat ja sydän-koriste. Näitä sydämiä olen aikaisemminkin virkannut Marin ohjeella. Näillä sydämillä olen useita lahjapaketteja täydentänyt.


Vauvan langat aina puhuttaa paljon. Mikä on hyvä lanka vauvojen neuleisiin? Yleensä itse suosinkin vähän pehmeämpiä lankoja vauvojen neuleissa. Vauvojen villasukissa en taas näe, että lankalaadulla on hirveästi välilä. Villasukka harvoin on suoraan ihokontaktissa, jolloin langan karheudella ei ole hirveästi väliä. Kunhan sukka on lämmin!


Näissä villasukissa sovelsin junasukan ohjetta. Junasukkien varsi on välillä aika pitkän näköinen, joten tein vain junasukkien rypytykset varteen. Samalla mallilla tein tumput. Villasukat ovat beigeä Novita Tuomasta ja tumput valkoista 7 veljestä lankaa. Mitä tykkäätte paketista?

Malli: Sovellettu junasukista
Lanka: 7 veljestä ja Novita Tuomas
Puikot: 3,5 mm


2 kommenttia: