tiistai 4. elokuuta 2015

Kesäsukat ja syksysaappaat


Löysin alennuskorista Novitan Puro Batik -lankaa ja tein siitä ensimmäiset akryyli "villasukat", ja hitsit näitä oli kiva neuloa! Ryhdissä nämä eivät pysy ihan samalla tavalla kuin villaiset villasukat ja nämä tarvitsevat useammin pesua. Ihanan pehmeät kesäsukat näistä kuitenkin tuli!


 Mallina oli piirakkamalli. Se oli aika näppärä tehdä. Helpolla tuli kivaa pintaneuletta. Ohjeen kärkikavennukset eivät olleet mun suosikki, joten seuraaviin piirakkasukkiin teen oman tutun ja turvallisen leveän nauhakavennuksen.

Lanka: Puro Batik
Puikot: 3,5
Malli: Novitan piirakka


Netissä oon törmännyt läpinäkyviin kumppareihin. Kumppareiden kanssa ainoa oikea sukkahan on villasukka. Sääli vaan, ettei silloin itse villasukka näy lainkaan! Läpinäkyvät kumpparit ovat oiva keino näyttää kauniita villasukkia.


Kaupassa muoviset kumpparit näyttivät aika kamalilta, mutta pakkohan ne oli silti ostaa. Tokmannilta lähti kumpparit parilla kympillä. Kerran olen ulkosalla kokeillu saappaita, ja yllätys oli, että ne olivat mukavat kävellä. Mukavammat kuin mun toiset kumpparit!


 Käytän kumppareita "ahkerasti" syksyisin, kun filalroin töihin. Nyt voinkin sit muokata vähän värillä pukeutumista - ihan päästä varpaisiin asti. Kirjaimellisesti.3 kommenttia:

  1. mistä tokmannilta onnistuit löytämään saapikkaat? tahtoo kanssa :(. Mutta tuntuu olevan kiven alla... :/

    VastaaPoista
  2. Myyrmäen tokmannille tuli noita pari viikkoa sitten. Siellä niitä oli vielä viime viikolla!

    VastaaPoista