lauantai 6. kesäkuuta 2015

Babyshower -kakku

Kaverille järjestettiin Babyshower -juhlat viikko sitten. Kakun leipominen jäi jotenkin minulle ja toiselle kaverilleni. Ihan jees, kun olen elämässäni tehnyt yhden täytekakun!

Motivaatiota ja ideoita kakun leipomiseen etsimme netistä. Googlen kuvahaku oli täynnä kauniita kakkuja, ja tottakai me haluttiin tehdä semmonen upea kakku vaaleansiniselllä kuorrutteella ja minitennareilla.


Pohja leivottiin sokerikakkupohja -ohjeella. Eli yksi kupillinen kananmunia, yksi kupillinen sokeria ja yksi kupillinen gluteenittomia jauhoja ja 2 tl leivinjauhetta. Kakku täytettiin mansikkasurvoksella ja banaanilla. Kostututukseen käytettiin tuoremehua.


Koristelimme kakun sokerimassalla. Kumpikin meistä leipureista käytti sokerimassaa ensimmäisen kerran. Hienosti me kuitenkin onnistuttiin sitä käyttämään! Olen erittäin ylpeä ensimmäisestä babyshower -kakustamme! Täytekakun tekeminen olikin aika kivaa, ja koristelussa saa olla luova. Voisin alkaa leipomaan kakkuja enemmänkin. Olikin ihan hyvä, että kakku -nakki napsahti mulle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti