torstai 14. toukokuuta 2015

Valkosipulivoikorvapuustit

Helatorstain kunniaksi leivoin iltapalaksi valkosipulivoikorvapuusteja. Ohje oli Pirkka-lehdessä 5/2015. Ohjeen voit lukea täältä. Muokkasin ohjeen tietenkin gluteenittomaksi.


Ennakkoon valkosipulivoikorvapuustit kuulostivat hieman erikoiselta, mutta ohje näytti olevan juuri täydellinen meidän makuun. Ja niinhän se olikin! Nämä olivat hyvä iltapala. Ohjetta pystyy vielä hyvin muokkaamaan, ja laittamaan esimerkiksi kaurahiutaleita tai jotakin rouhetta taikinan joukkoon.


Tein näitä heti kaksi pellillistä. Jukan kommentti tuotoksista oli "kyllä toi leipominen vaan on sun juttu!" ja mies haki lisää. 


4 kommenttia:

  1. Näyttää ihanilta! :) Mitä laitoit kun teit gluteenittomina?

    VastaaPoista
  2. Käytin jauhoina gluteenitonta karkeaa jauhoseosta ja puolet oli tavallista gluteenitonta jauhoseosta (sunnuntai). Tämä oli kyllä maukas resepti! Ja ehdottomasti parhaimpia suoraan uunista tulleina!

    VastaaPoista