Jukka kyseli keskiviikkona, että mitä hyvää teen iltapalaksi torstaina hänen ollessa sählyssä. Tottakai päätin jotain tehdä, vaikka mies ei ehkä ihan tosissaan ollutkaan.
Päätin kokeilla lihariisipasteijoiden tekemistä. Sen verran päätin oikaista ja ostin valmista lehtitaikinaa kaupan pakastealtaasta. Ohje löytyy täältä. Ensimmäistä kertaa tein pasteijoita ja ensimmäistä kertaa tällaisia edes maistoin! Uusi herkku mulle! Nämä oli näppärä iltapala tehdä - tulee kyllä tehtyä uudestaan. Yhdessä kehiteltiinkin jo seuraavaan kertaan täytettä jauhelihalla, taco-mausteella ja jalopeenoilla.. Nam!
Ulkonäköä pitää vielä vähän treenata, vaikka maku olikin hyvä!
Onko gluteeniton lehtitaikina vaikeaa leipoa ja miltä se maistuu?
VastaaPoistaMakuun mulla ei ole kyllä vertailukuvaa.. mutta Jukalle ainakin maistui!
VastaaPoistaMietin myös tuota on sitä valmistaikinaa vaikea kaulita, semmoista nurinaa olen kuullut.
VastaaPoistaPitää vaan harjoitella, niin kyllä tuotakin taikinaa oppii käsittelemään! Olihan se vähän haastavaa, mutta harjoitus tekee mestarin.
VastaaPoista