tiistai 22. heinäkuuta 2014

Viikonlopun puuhastelua

Viikko sitten ostettiin uusi lautapeli Lords of Waterdeep. Sitähän me sitten pelattiin koko lauantai, ja sunnuntaina lisää. On kyl kova peli! Tuli testattua sen toimivuus myös neljän hengenpelinä. Toimii!
Lauantaina sain vauvan sukat valmiiksi. Tässä on nyt koko komeus, mitä oon tämmän kuun aikana tehnyt. Lankana Novitan Wool. Valkoiset sukat lähetän serkulleni yllätyksenä, sillä hänellä on laskettu aika tällä viikolla.

Oon kesän ja kevään aikana neulonut muutakin kuin villasukkia. Esimerkiksi sohvatyynyn päällisen ja neuletakin, josta pitäisi vielä kuva ottaa. Villasukat on kuitenkin mun juttu. Siispä kaivelin vähän jämälankoja, ja ehkä näistä väreistä saisi sukat aikaseksi?
 Sunnuntaina Sellosta tarttui mukaan Kaisla-lankaa ja Hile-lankaa. Tuo vaaleanpunainen Hile-lanka on aivan ihanaa.Se on käsittääkseni poistoväri, joten olen nyt alennuskoreista hamstrannut sitä viisi kerää. Nyt odotan vaan inspiraatiota, että mitä niistä tekisi..

5 kommenttia:

  1. Toi oli kyl tosi hyvä peli. Koskas tulisinkaan teille pelailee..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Pitää sopia joku aika kyl! Ehditäänköhn me vielä ottaa erät ennen lomaa?

      Poista
  2. Lähetin viestin sulle häämatkalle, mutta en tiedä tuliko perille. Jos ei, niin kiitos vielä sukista! :) Söpöt. :)

    Saara

    VastaaPoista
  3. Joo, tulihan se perille!! En vaan muistanu siellä vastata mitään takaisin. Syytän aurinkoa! :P Toivottavasti sukat on jossain vaiheessa hyvät.. en oo ennen ihan niin pieniä sukkia tehnyt!

    VastaaPoista