torstai 28. syyskuuta 2017

Kämmekkäät

Neuloin nämä kämmekkäät jo viime talvena. Tarkoituksena oli tehdä siistit kämmekkäät, joita voi pitää myös töissä. Meidän yhdellä toimipisteellä on niin viileä, niin ajattelin kämmekkäiden sopivan sinne täydellisesti. Etsin nättiä ja tyttömäistä ohjetta. Lopulta päädyin tähän ohjeeseen.


En tainnut näitä kertaakaan viime talvena töissä pitää. Keväällä kämmekkäät löysivät kuitenkin loistavan käyttötarkoituksen: PokemonGo:ta oli helppo pelata näillä. Muutenkin tuli kämmekkäitä käytettyä paljon keväällä, ja nyt syksyllä. 


Kämmekkäät oli nopea tehdä, vaikka malli vaatikin paljon ajatuksen mukana oloa. Lankana oli Madame Tricote Parisin Merino Gold 200. Eli 60 % villaa ja 40 % akryyliä. Lanka on kivan helmeilevän valkoinen ja puikkoina käytin 4 puikkoja.

Käytössä kämmekkäät ovat olleet loistavat! Ovat pehmeät, mutta lämpimät. Kiilapeukalon vuoksi ainoastaan kuvio asettuu välillä vähän vinoon. Olisi pitänyt jättää muuttama silmukka enemmän väliä kuvion ja peukalokiilan väliin. Teen tämän "mokan" joka kerta peukalokiilan kanssa.


Puikot: 4 mm
Lanka: Madame Tricote Parisin Merino Gold 200

1 kommentti: