lauantai 15. huhtikuuta 2017

Kattausliinat


Jokaisella on varmasti joku lanka, josta ei hirveästi pidä. Mun viha-rakkauslanka on Novitan Kaisla. Langassa on kauniit värit ja sitä on kiva neuloa. En ole kuitenkaan koskaan onnistunut lopputuloksessa, kun olen lankana käyttänyt Novitan Kaislaa. Olen neulonut pitsitopin, hupparin ja peruspaidan. Kaikki näyttävät ihan kivoilta, mutta venyvät leveyssuunnassa. Joten puserot ovat jääneet kaappiin käyttämättöminä. Siitä se tämän langan "viha" suhde.


Päätin nyt taas ottaa rohkeasti langan käyttöön. Tällä kertaa virkkuukoukun kanssa. Päätin virkata kattausliinoja kevättä varten. Ja hei, mä taisin onnistua! Ainakin nyt vaikuttaa siltä! En ole hyvä virkkaamaan, joten ensin luin Ullalta vinkkejä ympyrän virkkaamiseen.


Tein näitä kattausliinoja sekä lautasten alle että tarjoilulautasten alle. Ajattelin tehdä näitä vielä joidenkin kukkaruukkujen alle ja lisää erikokoisia ja erivärisiä. Multa löytyy vielä näiden värejen lisäksi oranssia ja valkoista lankaa. Näillä voi tehdä kivaa pikkusisustusta kotona. Taidan tällä hetkellä tykätä tästä langasta ;)


Innostuin kattausliinoista niin paljon, että purkasin kaapissa lojuneen pitsitopin. En ollutkaan käyttänyt sitä kertaakaan.. :D Virkkailin siis kahdesta eri väristä vähän eri kokoisia liinoja. Kattausliinan ohjeen löysin Prinsessajuttu -blogista ja lopulta uskaltauduin soveltamaan Lankavan Asteri -maton ohjetta kattausliinaksi.


Oikein ihanaa Lankalauantaita kaikille!

Malli: Lankavan Asteri -matto ja Prinsessajuttu -blogi
Koukku: 3 mm
Lanka: Novita Kaisla

1 kommentti:

  1. Tosi kauniita kattausliinoja! (: Kiva että sait langalle mieleisen käyttötarkoituksen.

    VastaaPoista