keskiviikko 26. elokuuta 2015

Brownie valkosuklaapaloilla

 Jukan synttäreiden kunniaksi tein Brownieita, kun hän on joskus toivonut niitä. Kaverin polttareissa oli brownieita valkosuklaapaloilla, ja ne olivat aivan ihania. Ohje niihin löytyi täältä. Ihanaa oli, että kaverit olivat tehneet polttareihin kaiken gluteenittomasti, niin mäkin sain nauttia antimista! Mä muokkasin vähän linkin takana olevaa ohjetta ja maukasta tuli!


Brownie valkosuklaapaloilla
200 g leiv. margariinia
200 g tummaa suklaata
3 munaa
2 dl sokeria
  2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl gluteenittomia jauhoja
ripaus suolaa
130 g valkosuklaata

1. Sulata margariini ja suklaa kattilassa. Anna jäähtyä.
2. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.
3. Lisää vaahtoon suklaaseos, jauhot, suola ja paloiteltu valkosuklaa.
4. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun alumiiniseen uunivuokaan. (Noin puolikkaan kokoinen uunipellillinen tulee tästä ohjeesta.)
5. Paista uunissa 175 asteessa noin 15-20 min.
6. Anna vetäytyä ja koristele tomusokerilla
6. Tarjoa!


Leipoessa mokasin vahingossa laittamalla uunin liian kuumaksi. Onneksi huomasin ajoissa, ja ehdin pelastaa browniet. Ensi kerralla ostan vielä vanilijajäätelöä brownieiden seuraksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti