maanantai 27. heinäkuuta 2015

Chili-avokado -ruisnapit

Tällä kertaa täytin ruisnapit chili-avokado -tahnalla. Näistä tuli hyviä, ja oli Jukan mielestä jopa parempaa kuin meetvursti -ruisnapit, joita tarjosin meidän tupreissa. Tahnan tein aamupäivällä ja illalla täytin ruisnapit.


Chili-avokado -tahna
3 avokadoa
1 lime
1-2 punaista chiliä
3 rkl kermaviiliä
pippuria
koristeeksi kirsikkatomaattia

1. Kuori avokado, poista kivi ja murskaa haarukalla.
2. Purista lime avokadomassaan.
3. Poista chilistä siemenet ja pilko chili pieniksi paloiksi ja lisää se avokadotahnaan.
4. Lisää kermaviili ja pippuri.
5. Sekoita tasaiseksi.
6. Täytä ruisnapit ja koristele paloitetuilla kirsikkatomaateilla


Gluteeniton verio tuli gluteenittoman rouheleivän päälle.


Lisäksi tarjolla oli kesävartaita. Vartaisiin piti tulla myös ananasta, mutta se olikin ylikypsää. Vartaat muodostuivat nyt kiivistä, mansikoista ja vaahtokarkeista.

Nämä minä tein tarjolle tyttöjen iltaan, joka järjestettiin nyyttärimeiningillä parisen viikkoa takaperin.


Ja viimeisenä vielä kuva Jukan tuomista kukista <3 Vain koska oli keskiviikko.

1 kommentti: